Punesim ne anije - Punonjës sherbimi/ kamarier/ banakier/ punonjes ne mense" - Kompania italian

Kodi i Njoftimit: #4159      Data e Njoftimit: 30.11.2021

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 945 Lekë


TSTS Group, si kompani ndërmjetëse ofron mundësinë e punësimit për
"Punonjës sherbimi/ kamarier/banakier/ punonjes ne mense " ne tragete pasagjeresh.
Per te perfituar mundesine e punesimit në bordin e trageteve, duhet te permbushni kriteret si ne vijim.
Kriteret:
-Mosha 20-45 vjec.
-Njohuri te nivelit mesatar te gjuhes angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.
Ofrohet:
Page duke filluar nga 945 usd/muaj .
Kontrate pune 4+2 muaj, me te drejte rinovimi.
Kosto e jeteses e paguar nga kompania.

Personat duhet te jene te gatshem te udhetojne,
te jene te afte te punojne ne grup me persona nga kultura te ndryshme,
te kene etike pune,
te jene bashkepunues dhe me nje qendrim pozitiv gjate punes.

Kandidatet e interesuar per te punuar ne nje ambient pune prej te cilit perfitimet jane te shumefishta,
te aplikojne duke derguar CV me email ne info@tstsgroup.com
Per informacione te metejshme mund te na kontaktoni ne numrat e telefonit 0672030610 ose 0672030620
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar