PUNESIM I MENJEHERSHEM NE KROACI / KAMARIERE NE RESTORANT

Kodi i Njoftimit: #3481      Data e Njoftimit: 07.06.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Alpha Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje ne menyre te menjehereshme Kamariere/F me kontrate te rregullt pune 6 mujore ne Kroaci me ushqimin dhe akomodimin te perfshira.

KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara
– njohje e gjuhes angleze (cdo gjuhe tjeter perben avantazh)

OFROHET:
– pagese 800-1200 Euro
– kontrate e rregullt pune
– akomodimi dhe vaktet te perfshira


Per te aplikuar dergoni kandidaturen tuaj ne: rekrutimp@gmail.com ose telefono ne: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar