PUNESIM I MENJEHERSHEM NE KROACI / KAMARIERE

Kodi i Njoftimit: #3482      Data e Njoftimit: 25.02.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Alpha Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje ne menyre te menjehereshme Kamariere Pasticerie/F me kontrate te rregullt pune 1 vjecare ne Kroaci me ushqimin dhe akomodimin te perfshira.

KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara
– njohje e gjuhes angleze (cdo gjuhe tjeter perben avantazh)

OFROHET:
– pagese 700 Euro
– kontrate e rregullt pune
– akomodimi dhe vaktet te perfshira


Per te aplikuar dergoni kandidaturen tuaj ne: rekrutimp@gmail.com ose telefono ne: 0676317943 / 0696163710
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar