PUNESIM I MENJEHERSHEM NE KROACI

Kodi i Njoftimit: #3483      Data e Njoftimit: 07.06.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Alpha Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje ne menyre te menjehereshme Banakiere/F me kontrate te rregullt pune 6 mujore ne Kroaci.

KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara

OFROHET:
– pagese 800-1200 Euro
– kontrate e rregullt pune
– akomodimi dhe vaktet te perfshira

* Njohja e gjuheve te huaja NUK eshte kusht i domosdoshem.

Per te aplikuar dergoni kandidaturen tuaj ne: rekrutimp@gmail.com ose telefono ne: 067638339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar