PUNE FOREX

Kodi i Njoftimit: #3578      Data e Njoftimit: 25.11.2020

Qyteti: Tiranë


Dini te flisni Anglisht, Italisht ose Spanjisht? 
Keni patur eksperience te meparshme ne Forex ose Call Center?
Atehere erdhi momenti!
Kompania me e madhe Forex ne Shqiperi ka hapur vende te reja pune.
Orari 9:00-18:00, fundjava pushim.
Paga 400€-500€ dhe bonuse te kenaqshme.
Trajnime dhe rritje profesionale.
Jepini vetes nje mundesi per tu integruar ne nje ambjent pune motivues.
Numer Kontakti: 0694674286 
APLIKO TANI!

Recruiter   (#NBE316)

  violamamaj95@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar