Pozicion Vakant: Back-Office ITALISHT

Kodi i Njoftimit: #4949      Data e Njoftimit: 13.09.2023

NorthWind   (#NEZ444)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


NorthWind është në kërkim të një personi në pozicionin Back-Office në gjuhën italiane.

Kërkohet:
• Të zotërojë gjuhën italiane në nivelin B2/C1.
• Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi.
• Të ketë disponueshmëri për të punuar me kohë të plotë.

Detyrat:
•Dëgjimi i telefonatave drejtpërdrejtë dhe në rregjistrim audio.
•Kryerja e telefonatave verifikuese për të marrë nje feedback nga klienti.
•Raportimi te pergjegjësit perkates i telefonatave verifikuese.

Ofrojmë:
• Pagë të kenaqshme dhe kontratë të rregullt pune.
• Mundësi për t’u rritur profesionalisht.
• Ambient rinor dhe dinamik.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në adresën email: info@northwind.al.

Tel: +355 69 702 12 01
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Zogu i Zi, Tiranë.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar