Perkthyes/Interpreter

Kodi i Njoftimit: #4995      Data e Njoftimit: 30.10.2023

Albania Language service   (#NSE771)

  hoxhasaja@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


ALS Albanian Language Service shoqeri e specializuar ne sherbime perkthimi (Interpretim) kerkon perkthyes ne gjuhet e me poshteme:

1-Anglisht-Spanjisht
2-Anglisht-Shqip
3-Anglisht-Frengjisht
4-Anglisht-Turqisht
5-Anglisht-Arabisht
6-Anglisht-Boshnjake


Ajo qe ne po ju ofrojme:
 1. Punesim te perhershem
 2. Paga konkurruese
 3. Ambient pune motivues
 4. Trajnime te paguara ne teori dhe praktike
 5. Ceritfikate si Interpreter te njohur nderkombetarisht
 6. Orar fleksibel
 7. Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes
 8. Mundesi trajnimi ne USA

Ajo qe ne kerkojme:
 1. Aftesi te forta komunikimi ne gjuhen Angleze dhe ne gjuhen tjeter te kerkuar .
 2. Aftesi per te punuar ne grup.
 3. Seriozitet ne pune.
 4. Ambicie dhe vendosmeri.
(Perkthimi behet nga gjuha angleze ne gjuhet e tjera te kerkkura dhe anasjelltas )

Aplikoni, ne po kerkojme njerez si ju!
AdresaRruga Dytesore Autostrada Tirane-Durres,Pajtoni Center,kati 4.
Kontakt Cel:0697030999 Email:alslanguageservice@gmail.com
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar