Pergjegjes Operativ / Traffic Manager (M)

Kodi i Njoftimit: #4316      Data e Njoftimit: 29.07.2021

Qyteti: Durrës

Çmimi: 20 LekëWork Italy, për një klientin e saj të rëndësishëm, Lider në sektorin e transportit Ndërkombëtar dhe të logjistikës dëshiron të rekrutoj në profilin Menaxherial personin e duhur me 3-5 vite eksperiencë në të njëjtin pozicion pune dhe në sektorin e transportit. 
Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhes italiane. 
Kandidati duhet të ketë kompetenca shumë të mira organizative dhe komunikative, aftësi të mira në zgjidhjen e problemeve të ndryshme, në marrjen e vendimeve dhe të ketë bashkëveprim me skuadrën e punës.

Puna do të zhvillohet në zyrat e kompanisë në Durrës, garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, pagë superiore dhe rritje në karrierë, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
Aplikimet pranohen vetëm në adresën e emailit të shënuar më poshtë: job@work-italy.com, gjithashtu mund të kontaktoni në nr. cel +355 69 60 35 666.

Work Italy   (#CVZ491)

  job@work-italy.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar