Njoftime.NET

Paste mbushese per vrimat kunder minjve dhe demtuesve te ndryshem

Kodi i Njoftimit: #563      Data e Njoftimit: 24.12.2018

Grifin Albania   (#CCG154)

  0692721174

  infogrifin@gmail.com

Like our Facebook Page
Paste izoluese per vrima te madhesive te ndryshme
Rezistente edhe ndaj kafshimeve te minjve ne ndryshim nga betoni
Jo toksike
Efikase per nje kohe te gjate
E lehte per tu perdorur
E padepertueshme nga uji
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar