Njoftime.NET

Paketa e menaxhimit të peshës F.I.T 15

Kodi i Njoftimit: #2611      Data e Njoftimit: 08.12.2018

Produkte Bimore   (#NVU246)

  0685600238

  0685600238

Like our Facebook Page
F.I.T15 ka nje program stervitje per fillestare, mesatare dhe te avancuar per te ndihmuar ne rrugen e menaxhimit te peshes dhe te nje gjendje me te mire fizike. Ky program 15 ditor eshte projektuar posacerisht per te siguruar njohurite e duhura per tju frymezuar, tju ndihmoje te beni ndryshime te perhershme drejt nje menyre jetese te shendetshme dhe te vazhdoje transformimin tuaj. 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar