Operator telefonik part time am ,pm

Kodi i Njoftimit: #4823      Data e Njoftimit: 05.01.2023

ONE CALL   (#CYU429)

  hr.onecall@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 500 Euro


"One Call" ofron mundesi punesimi per pozicionet e meposhtme.
Kerkojme:
  • Operator Turni Am dhe Pm
  • Supervizor me ose pa grup
  • Orari punes part/full time
  • Njohuri të gjuhës italiane
  • Eksperienca perben avantazh
Të ofrojmë:
  1.  Trajnime të paguara(Vodafone casa & windback)
  2.  Pagesa 300-400 lek/ora + bonuse te larta
  3.  Mjedis pune rinor me adrese ne zemër të Tiranës.

Apliko tani!
0688377701
​ Hr.onecall@gmail.com
Adresa: Ne qender, Pazari i ri, Tirane!
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar