Operator Telefonik, pagesa deri ne 500 l/h

Kodi i Njoftimit: #4479      Data e Njoftimit: 30.11.2021

Me puneso   (#NSU499)

  mepuneso@yahoo.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Agjensia Me Puneso eshte ne kerkim te kandidateve per rolin: operator telefonik dhe Team Leader

Kriteret:

Te jene njohes te gjuhes italiane
Eksperienca perben prioritet por nuk perben problem, pranohen edhe pa eksperience
Aftesi te mira kompjuterike
Aftesi per te punuar ne grup dhe te pavarur

Ofrojme:
Pagese deri ne 500 l/h ( + Kontratat deri ne 1000l)
Bonuse ditore prej 3000 l
Pune part time ose full time ( sipas preferences)
Trajnim i ofruar nga kompania
Ambient pune komod dhe miqesor
Kontrate ne baze te legjislacionit Shqiptar
Per te aplikuar:
0689007000
mepuneso@yahoo.com

https://forms.gle/AzNm17RCbhEZnW696
Vendndodhja: Toptani
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar