Operator part-time/ FRENGJISHT

Kodi i Njoftimit: #4511      Data e Njoftimit: 04.02.2023

NorthWind   (#NEZ444)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


NorthWind agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte duke kerkuar:
- Operator part-time ne gjuhen Franceze.

Personat e interesuar duhet:
  • Te zoterojne gjuhen Franceze ne nivel B1-B2
  • Te jene me ose pa eksperience
  • Te kene aftesi komunikuese dhe manaxheriale.
  • Te kene motivim dhe deshire per ngritje profesionale

Ofrojme:
  • Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
  • Paga konkurruese
  • Fleksibilitet ne pune
  • Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale.

NorthWind e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.

Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone jeni te mirepritur te paraqiteni tek zyrat tona per informin mbi procesin e punes dhe interviste, ose dergoni CV tuaj ne adresen tone e-mail: info@northwind.al'

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.

Tel: +355 69 702 1201
Tel: +355 69 707 5027
Mail: info@northwind.al
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar