Operator në gjuhën Frënge/ PART-TIME

Kodi i Njoftimit: #4221      Data e Njoftimit: 20.10.2021

Qyteti: Tiranë


Ofrojmë:

Kontratë pune e rregullt, me kontribute të paguara nga ana jonë.
Fleksibilitet në punë.
Mjedis pune motivues, i përshtatshëm për rritje profesionale.


NorthWind  e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta, na bën konkurues dhe koherent në treg.
Nëse dëshironi të jeni pjesë e stafit tonë, jeni te mirëpritur të paraqiteni tek zyrat tona për informim mbi procesin e punës dhe intervistë, ose dërgoni CV tek adresa e E-mail:info@northwind.al

Adresa: Dritan Hoxha 1001, Tiranë
Cel: 069 70 75027/ 0697021201

Weweb   (#CVS595)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar