OPERATIV LOGJISTIKE

Kodi i Njoftimit: #4879      Data e Njoftimit: 13.02.2023

Work Italy   (#CVZ491)

  job@work-italy.com

Like our Facebook Page

KOMPANIA E TRANSPORTIT WORK ITALY KERKON TE PUNESOJ 1 PUNOJES NE PROFILIN: NENPUNES ZYRE OPERATIVE NE SEKTORIN E TRANSPORTIT
-TE DIJE ITALISHT
-TE KETE EKSPERIENC PUNE
-Puna ndodhet ne Durres 
-PERSON SERIOZ DHE QE DESHIRON TE MESOJE APLIKONI NE EMAIL: job@workitaly.com ose ne NR e telefonit +355 69 6035 666 
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar