Njoftime.NET

OKAZION VETEM PER PAK DITE! Shitet apartamenti 1+1

Kodi i Njoftimit: #2795      Data e Njoftimit: 12.03.2019

kelvin   (#NSP387)

  0696557855

  0696557855

  kelvin.brahja@kontakt.al

Like our Facebook Page
Tiranë Shitet apartamenti 1+1 super, me hyrje individuale dhe ku rrezet e diellit janë të pranishme në çdo orë të ditës... Kontaktoni për më shumë informacion: 0696557855
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar