Njoftime.NET

OKAZION NE ALI DEM! APARTAMENTE 1+1 DHE 2+1

Kodi i Njoftimit: #2822      Data e Njoftimit: 22.03.2019

kelvin   (#NSP387)

  0696557855

  0696557855

  kelvin.brahja@kontakt.al

Like our Facebook Page
Kompleksi #mangalem21 ofron apartamente, dyqane, depo dhe parkime me cmimet me të lira në Tiranë dhe nje cilësi tepër të lartë.
Prenoto edhe ti njesine tende sa nuk është vonë:
C 0696557855
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar