Okazion, Dyqan nga pronari - Linzë - 0692057783

Kodi i Njoftimit: #4610      Data e Njoftimit: 31.03.2022

Genegen Shpk   (#CUK834)

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Lloji i pronës: Dyqan

Shitësi: Pronari

Sipërfaqja e pronës (m2): 225 m2

Çmimi m2: 1200 Euro

Çmimi: 270000 Euro


Dyqan okazion 225 m2 në Linzë, buzë rrugës, afër Unazës së Madhe. 

Janë 2 dyqane bashkë. Sipërfaqja totale është 225 m2. Dyqanet janë me hipotekë dhe të gjitha dokumentat janë të disponueshme. Çdo dyqan ka hipotekë të veçantë.

Çmimi është vetëm 1200 Euro/m2

Ekziston edhe mundësia e kleringut me pronë tjetër për një pjesë të pagesës.

Mos merrni një vendim investimi pa parë këto dyqane.

Telefoni: 0692057783
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar