Njoftime.NET

OKAZION! Apartament 1+1 me hapsira perfekte per nje familje..

Kodi i Njoftimit: #2886      Data e Njoftimit: 06.04.2019

kelvin   (#NSP387)

  0696557855

  0696557855

  kelvin.brahja@kontakt.al

Like our Facebook Page
Apartament 1+1 ne Ali Dem, me siperfaqe 61 m2, i orientuar ne Perendim dhe Veri. Organizimi i brendshem shume i mire, siperfaqja optimale dhe orientimi i dyfishte e kthejne ne nje nder apartamentet me te mire te te gjithe kompleksit. Hyrja fillimisht ne korridor, ne te cilin pozicionohet dhe tualeti, duke vazhduar me pas me ambjentin e dites kuadratik dhe llozhen e cila distancon komplet fasaden veriore te apartamentit permireson ndjeshem kushtet e jetes ne apartament.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar