Njoftime.NET

Okazion Ali Dem: Apartament 1+1 dhe Depo

Kodi i Njoftimit: #2813      Data e Njoftimit: 01.06.2019

kelvin   (#NSP387)

  0696557855

  0696557855

  kelvin.brahja@kontakt.al

Like our Facebook Page
Apartament 1+1, me siperfaqe totale 163 m2 ne Alid Dem, i orientuar ne Lindje. Apartamentit shume te rregullt, me ambjentin e dites, dhomen e gjumit, llozhen, dhe tualetin i ankesohet nje siperfaqe e konsiderushme depo e cila mund te perdoret per shtim te ambjenteve nate akomoduese, por me se miri per hapesira zbavitje si bilardo, pingpong etj.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar