Ofrojme kurse per matematiken dhe fiziken

Kodi i Njoftimit: #4476      Data e Njoftimit: 20.04.2022

Ofrojme kurse per matematiken dhe fiziken nga klasa e 6 deri ne 12 per nxenes me veshtiresi, me nivel mesatar dhe te nivelit te larte. Ofrojme edhe detyrat e shtepise per keto lende. Mesuese me pervoje mbi 30 vjecare. Tel 0682451652
Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar