Ofroj Vende Pune Forex

Kodi i Njoftimit: #3674      Data e Njoftimit: 25.11.2020

Recruiter   (#NBE316)

  violamamaj95@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Kompania me e madhe Forex e licensuar ka hapur vende te reja pune ne pozicionet Account Manager / Retention / Compliance.
Di nje gjuhe te huaj?
        • Anglisht    • Italisht    • Spanjisht
Nqs keni eksperience te meparshme ne Forex ose Call Center, aplikoni tani!
•Paga : 400€ - 500€ , plus bonuse. 
•Orari : 9:00 - 18:00 , fundjava pushim. Gjuhen spanjolle 15:00-00:00 (Ameriken Latine). 
•Trajnime dhe rritje profesionale.
Kontaktoni ne numrin : 0694674286 .

           
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar