Njoftime.NET

Ofroj vend pune teknik dezinfektimi part time

Kodi i Njoftimit: #54      Data e Njoftimit: 20.09.2017
Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë teknik dezinfektimi part time për 3 muaj, i cili duhet të plotësojë këto kritere:
  • Kandidati duhet të jetë me moshë deri në 40 vjeç;
  • Fizikisht i aftë për të mbajtur pesha (deri në 30 kg);
  • Të ketë mbaruar minimalisht shkollën e mesme;
  • Të ketë eksperiencë pune (jo detyrimisht në të njëjtën fushë);
  • Energjik, korrekt, bashkëpunues, i aftë për të punuar i pavarur dhe të ketë dëshirë për punë;
  • Me banim në Tiranë;
  • Të jetë i gatshëm të punojë edhe me turne;
  • Të mos pijë duhan;
  • Të ketë patentë të klasit B dhe eksperiencë në drejtim.

Nëse jeni të interesuar dhe i përmbushni kushtet e mësipërme dërgoni sms deri në 31 Shtator nr 066 27 211 74 nga ora 08:00- 16:00.

Grifin Albania   (#CCG154)

  0662721174

  infogrifin@gmail.com

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar