Ofroj vend pune SPECIALIST GOOGLE ADS njohës i gjuhës Gjermane

Kodi i Njoftimit: #3976      Data e Njoftimit: 20.10.2021

Qyteti: Tiranë


NorthWind  është një prej kompanive më të mëdha të digital marketingut.
Ne po kërkojmë të rinj të talentuar dhe të motivuar që janë të apasionuar pas industrisë në internet dhe teknologjive inovative.
Përgjegjësia:
Krijoni dhe menaxhoni fushata reklamuese.
Menaxhoni planet strategjike të marketingut.
Optimizoni investimet për marketing online të biznesit.
Jepni përparësi punës në lidhje me objektivat e caktuar.

Kërkesat:
Njohuri të të gjuhës gjermane.
Të ketë përfunduar studimet e larta.
Me apo pa eksperiencë.

Ofrojmë:
Një program trajnimi fillestar dhe i vazhdueshëm.
Mundësi e rritjes profesionale.
Një pagë fikse + bonuse.

Ju ftojmë të dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit info@northwind.al ose të telefononi në numrin tonë 0697021201 për një intervistë pranë kompanisë tonë.
 

Weweb   (#CVS595)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar