Oficer Finance ne Krociera

Kodi i Njoftimit: #4643      Data e Njoftimit: 19.04.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 12 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim ne tragete dhe krocera.

Oficer Financier siguron menaxhimin korrekt të proceseve dhe analizave financiare në bord.
Per te perfituar mundesine e punesimit si oficer finance në bordin e krocerave duhet te permbushni kriteret si me poshte:

Kerkohet:
• Një eksperiencë minimale 4-vjeçare në pozicionin me linja të ndryshme hotelerie luksoze ose mjete lundrimi luksoze.
• Të zotërojë gjuhën angleze. Çdo gjuhë tjeter konsiderohet si avantazh.

Ofrohet:
Kontrate pune 6-8 muaj, me te drejte rinovimi.
Pagesa shume te kenaqshme.
Kosto e jeteses si ushqimi, akomodimi, sigurimet shendetesore jane te mbuluara nga kompania.

Kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne crew@tstsgroup.com ose telefononi ne nr. 0672030670 / 0672030610 .

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar