Njoftime.NET

Ngrohës dhe ftohës i lëvizshëm

Kodi i Njoftimit: #62      Data e Njoftimit: 11.08.2017

Ina   (#NPK989)

  0662828875

Like our Facebook Page
Janë ShiturShes, dy ngrohës dhe ftohës njëkohësisht. Janë në gjendje të shkëlqyer pune.
Ftohja realizohet duke mbushur depozitën e vet me ujë e cila nuk lejon tharjen e ajrit.
Ngrohja ka disa nivele dhe punon me korent.
Fiket automatikisht nese ju zgjidhni kohën që dëshironi.

Çmimi është mjaft i arsyeshëm dhe vendoset kur shihen 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar