Ndihmes Kuzhinier ne Tragete

Kodi i Njoftimit: #4552      Data e Njoftimit: 23.05.2022

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  info@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group, si kompani ndërmjetëse ofron mundësinë e punësimit për "Kuzhinier/ Ndihmes kuzhinier" ne tragete pasagjeresh.

Per te perfituar mundesine e punesimit në bordin e trageteve, duhet te permbushni kriteret si ne vijim.
Kriteret:
-Mosha 18-45 vjec.
-Njohuri te nivelit mesatar te gjuhes angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.

Ofrohet:
Page duke filluar nga 945 usd/muaj .
Kontrate pune 4+/-2 muaj, me te drejte rinovimi.
Kosto e jeteses e paguar nga kompania.

Kandidatet e interesuar per te punuar ne nje ambient pune prej te cilit perfitimet jane te shumefishta,
te aplikojne duke derguar CV me email ne info@tstsgroup.com
Per informacione te metejshme mund te na kontaktoni
ne numrat e telefonit 0672030610 ose 0672030670
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar