Njoftime.NET

Mundesi punësimi për mësues

Kodi i Njoftimit: #3138      Data e Njoftimit: 27.08.2019

Qender kursesh   (#NAY636)

  0688359598

  Kurse.mathclass@gmail.com

Like our Facebook Page
Mundesi punesimi per mesues. 
kerkojme te punesojme mesues per gjuhet e huaja dhe kimi me kohe te pjeshshme apo te plote per nje qender kursesh. 
kandidatet Duhet te plotesojne kriteret e meposhtme : 
-te kene perfunduar studimet universitare per gjuhe te huaj Diplome bechelor dhe master 
-Te kene eksperience minimialisht nje vit mesimdhenie me grupmosha te ndryshme 
-te jene fleksibel me pershtatjen e  orareve paradite mbasdite
Te interesuarit te dergojne cv me fotografi ne adresen kurse.mathclass@gmail.com
vetem kamidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste. 
 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar