Mundesi punesimi ne Tragetet / GNV/ Paga fillon nga 945$

Kodi i Njoftimit: #3996      Data e Njoftimit: 23.05.2022

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 945 Lekë


Kompania Italiane "GNV" duke filluar nga muaji shkurt-mars 2021 kërkon të punësojë djem dhe vajza ne pozicionin "Cabin Boy” në bordin e trageteve të saj.

Kualifikimet:
Te dije mesatarisht anglisht dhe italisht. Njohuri ne gjuhet e tjera jane avantazh,
gjithashtu eksperienca ne te njejtin sektor perben avantazh.
Ofrojme:
Page duke filluar nga 945 $/muaj .
Kontrate pune 2-6 muaj, me te drejte rinovimi.
Kosto e jeteses paguar nga kompania perfshire : ushqim, fjetje, transport , sigurim shendetsor

Kandidatet meshkuj apo femra duhet te jene te grupmoshes 20-45 vjec, te jene te afte te punojne ne grup me persona nga kultura te ndryshme, te kene etike pune, te jene bashkepunues dhe me nje qendrim pozitiv gjate punes.

Personat duhet te jene te gatshem te udhetojne.

Lundro , zbulo, shiko vende te reja dhe njihuni me kultura nga me te ndryshmet duke performuar ne te njejtin ambjet jetese.
Dergo CV tuaj ne info@tstsgroup.com
Cel: 0672030620
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar