Mundesi Punesimi ITALISHT

Kodi i Njoftimit: #3534      Data e Njoftimit: 27.05.2020
Weweb kerkon te punesoje persona qe zoterojne gjuhen Italiane.

Kandidatet duhet:
 
  1. Te zoterojne gjuhen Italiane ne nje nivel B1/B2
  2. Te jene me ose pa eksperience
  3. Te kene aftesi komunikusese dhe manaxheriale.


Pagesa: Page Baze + Bonuse. Ofrojme shperblime te larta mbi nivelin e tregut.

Per me shume informacione na kontaktoni:
 

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.
Cel. : 0697021201

Weweb   (#CVS595)

  0697021201

  0697021201

  info@we-web.al

Like our Facebook Page
     
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar