Mundesi Punesimi GJERMANISHT/FRENGJISHT

Kodi i Njoftimit: #3533      Data e Njoftimit: 20.10.2021

NorthWind  kerkon te punesoje persona qe zoterojne gjuhen Gjermane ose Frenge.

Kandidatet duhet:

 
  1. Te zoterojne nje nga gjuhet e lartpermenduar ne nje nivel B1/B2
  2. Te jene me ose pa eksperience
  3. Te kene aftesi komunikusese dhe manaxheriale.Pagesa: Page Baze + Bonuse. Ofrojme shperblime te larta mbi nivelin e tregut.

Per me shume informacione na kontaktoni:
  • Cel: 0697021201


*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.
Cel. : 0697021201

Cel. : 0697075027

Weweb   (#CVS595)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar