Njoftime.NET

Mos humbisni kohë! Shitet Ap 1+1 per pak dite

Kodi i Njoftimit: #3039      Data e Njoftimit: 12.08.2019

kelvin   (#NSP387)

  0696557855

  0696557855

  kelvin.brahja@kontakt.al

Like our Facebook Page
Apartament 1+1, me sipërfaqe 63 m2, i orientuar në Perëndim. Hyrja e tij të fton në ambientin e ditës i cili, sikurse dhoma e gjumit dhe tualeti ka një sipërfaqe të bollshme. Llozha e apartamentit komunikon me ambientin e ditës, pozicionuar në anë të tij duke krijuar një kënd të këndshëm për ambientin e ngrënies.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar