Njoftime.NET

Met Engeneering Kërkon Specialist

Kodi i Njoftimit: #1061      Data e Njoftimit: 11.10.2017
Met Engeneering Kërkon të punësojë Specialist

Specialist për Plastikën dhe Duraluminin
Të ketë eksperiencë pune të mëparshme

Kontaktoni për më shumë detaje

Adresa: Tiranë

  0684052085

  0672044403

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar