Njoftime.NET

Met Engeneering Kërkon Marangoz

Kodi i Njoftimit: #1060      Data e Njoftimit: 11.10.2017
Met Engeneering Kërkon të punësojë Marangoz

Specialist në prodhim dhe montim.
Ofrohet Pagë dhe kushte pune shumë të mira

Kontaktoni për më shumë detaje

Adresa: Tiranë

  0684052085

  0672044403

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar