Njoftime.NET

Mesues/e Gjuha Angleze/Gjermane!

Kodi i Njoftimit: #1274      Data e Njoftimit: 11.12.2017
INSTITUTI INTERNACIONAL ARSIMOR, ME 20 VJET EKSPERIENCE NE TREG, KERKON MESUESE TE GJUHES ANGLEZE DHE MESUESE TE GJUHES GJERMANE ME KOHE TE PJESSHME DHE KOHE TE PLOTE.

KRITERET:
1) TE KETE MBARUAR UNIVERSITETIN PER GJUHE ANGLEZE ME MESATARE MBI 8
2) TE KETE EKSPERIENCE NE MESIMDHENIE TE PAKTEN 3 VJET NE NIVELIN C1 E DOKUMENTUAR ME REFERENCA ME SHKRIM NGA PUNEDHENESIT.
3) TE INTERESUARIT TE DERGOJNE NJE CV ; LISTEN E NOTAVE DHE REFERENCAT E PUNEDHENESIT VETEM ME EMAIL

VETEM KANDIDATET QE PLOTESOJNE KRITERET E MESIPERME DO PERZGJIDHEN PER INTERVISTE. TE GJITHA DOKUMENTAT DHE CDO KOMUNIKIM APO SQARIM DUHET BERE VETEM ME EMAIL.
EMAILET: ecela@blink-al.com xhoana@blink-al.com .
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar