Njoftime.NET

Mësues/e Anglisht e Gjermanisht Part-Time e Full-Time

Kodi i Njoftimit: #1085      Data e Njoftimit: 10.11.2017
Instituti Ndërkombëtar Mësimor kerkon Mesues/e Anglisht dhe Gjermanisht Part-Time dhe Full-Time.
Kandidati duhet te plotesoje kriteret e meposhtme:
- Te kete diplomen e shkolles se larte ne gjuhen gjermane ose angleze me mesatare te larte.
- Te kete eksperience te pakten 3 vjet ne mesimdhenie deri ne nivelin C1.

Depozitoni CV-të tuaja në adresat elektronike: ecela@blink-al.com / xhoana@blink-al.com . 
Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen.
 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar