MENAXHIMI I BURIMEVE NJEREZORE

Kodi i Njoftimit: #3958      Data e Njoftimit: 20.09.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

“Menaxhimi i Burimeve Njerezore”

 Trajnimi do te zhvillohet te dielen date 21.02.2021.

Disa nga temat e programit i gjeni ne vijim:
- Pergatitja e njoftimeve te punes
- Screening i Curriculum Vitae
- Pergatitja e fazave te intervistave
- Perzgjedhja
- Trajnimi i stafit
- Raportet
- Akses kontrolli
- Menaxhimi i konflikteve
- Kodi i punes etj.

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me: 
- Kurrikulen e Menaxhimit te Burimeve Njerezore
- Dokumenta template qe ju vijne ne ndihme ne punen si HR Manager

CDO PJESMARRES DO TE PAJISET ME CERTIFIKATE TE NJOHUR NGA SHTETI SHQIPTAR!

Kostoja e trajnimit eshte vetem 50 Euro.

Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.

Per regjistrime na kontaktoni permes emailit: rekrutimp@gmail.com ose ne faqen tone te instagramit @bcleveragency

Ose kontaktoni ne numrin: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar