MENAXHIM ORGANIZACIONAL

Kodi i Njoftimit: #3873      Data e Njoftimit: 20.09.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


“Menaxhimi Organizacional ”

 Trajnimi do te zhvillohet te dielen date 20.02.2021.

Disa nga temat e programit i gjeni ne vijim:
- Menaxhimi i kompanise
- Menaxhimi i diversitetit
- Menaxhimi i etikes
- Menaxhimi i ndryshimeve dhe inovacionit
- Procesi i planifikimit dhe kontrollit
- Menaxhimi strategjik
- Komunikimi menaxherial
- Buxhetimi etj.

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me: 
- Kurrikulen e Menaxhimit Organizacional

CDO PJESMARRES DO TE PAJISET ME CERTIFIKATE!

Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.

Per regjistrime na kontaktoni: rekrutimp@gmail.com ose 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar