Menaxhim i Burimeve Njerezore

Kodi i Njoftimit: #3872      Data e Njoftimit: 07.04.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

MENAXHIMI I BURIMEVE NJEREZORE
TRAJNIM 1 DITOR
PAJISENI ME CERTIFIKATEBClever Agency organizon trajnimin “Menaxhimi i Burimeve Njerezore”

Nese synon te behesh nje HR Manager i ardhshem, te fitosh njohuri mbi praktikat e punes dhe te
certifikohesh si nje menaxher i burimeve njerezore, regjistrohu tani!

Per regjistrim apliko ne: rekrutimp@gmail.com ose +355 67 63 18 339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar