Menaxhere per Marredheniet me klientet

Kodi i Njoftimit: #4111      Data e Njoftimit: 17.04.2021

Kompani e huaj qe operon ne Shqiperi kerkon Menaxhere per Marredheniet me klientet per zgjerimin e numrit te klienteve duke bere takime dhe prezantime.
Kandidatet duhet te dine turqisht.
Duhet te kete eksperience ne shitje
Kandidati duhet te jete vizionar
Nuk duhet te kete pengesa udhetimi
Do te punoje me sistemin Page+Bonus
Eshte nje mundesi e mire per zhvillim karriere dhe perfitimi te ardhurash.
Plotesimi i rezymese tuaj pa mungesa, ne Anegino, do te perbeje avantazh
Dergoni aplikimin tuaj nepermjet linkut Anegino
Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar