Menaxher Grupi/ GJERMANISHT

Kodi i Njoftimit: #4670      Data e Njoftimit: 20.01.2023

NorthWind   (#NEZ444)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 100000 Lekë


NorthWind agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte duke kerkuar:
- Menaxher Grupi në gjuhën Gjermane.

Personat e interesuar duhet:
  • Te zoterojne gjuhen Gjermane.
  • Te jene me eksperiencë
  • Te kene aftesi komunikuese dhe manaxheriale.
  • Te kene motivim dhe deshire per ngritje profesionale
  • Te kene disponibilitet per te punuar me kohe te plote (nga e hena ne te premte 09.00-18.00 me nje ore pushim ne mes, dhe dita e shtune 09:00-13:00)

Ofrojme:
  • Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
  • Paga bazë NETO 100.000 lekë
  • + BONUSE deri në 100.000 lekë!
  • Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale
NorthWind e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.
Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone dergoni CV tuaj ne adresen tone e-mail: info@northwind.al.
*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.

Tel: +355 69 702 1201
Tel: +355 69 707 5027
Mail: info@northwind.al
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar