Mekanik dhe ndihmes mekanik per tragete italiane/ edhe pa eksperience

Kodi i Njoftimit: #4264      Data e Njoftimit: 23.05.2022

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group kompania lider ne sektorin detar, me nje eksperience 10 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detar.
ju mundeson nje te ardhme te lehte ndermjet punesimit ne pozicionin mekanik dhe ndihmes mekanik ne traget.

Kriteret:

- Të dijë italisht ose anglisht.
- Eksperienca në fushë përbën avantazh
- Të ketë mbaruar shkollën e navigacionit eshte avantazh

Ofrohet:

- Kontratë 2-6 muaj me të drejtë rinovimi.
- Pagë duke filluar nga $ 945 në muaj
- Kostot e jetesës të mbuluara (ushqim, akomodim, transport)

Personi duhet të jetë i gatshëm të udhëtojë.

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj ne adresen info@tstsgroup.com
Telefono ne nr cel :067 2030610 ose 067 2030620
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar