Njoftime.NET

M&P Call Center Network kerkon Operatore Luce & Gas AM/PM

Kodi i Njoftimit: #3075      Data e Njoftimit: 21.06.2019

M&P Call Center Network   (#CKE752)

  0692339684

  0692339684

  mpnetwork.recruiting@gmail.com

Like our Facebook Page
MUNDESITE NUK DUHEN HUMBUR!!!! 
 
M&P Call Center Network eshte ne kerkim te operatoreve per filialin e tij me te ri ne Tirane.
 
 
1* Nese je nje operator me eksperience ne fushatat Luce e Gas
2* Flet mire italisht
3* Po kerkon nje ambjent pune komod dhe dinamik
4* Deshiron te fitosh me shume nepermjet bonuseve te larta
 
Atehere na kontaktoni.
 
Kemi punen dhe ambjentin e duhur per ju!
 
OFROHET:
 
  • Pagese duke nisur nga 250 lek/ora
  • Bonuse te larta
  • Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar
  • Ambjent komod dhe dinamik
  • Mundesi rritjeje profesionale
 
Nese je gati te fitosh me shume NA KONTAKTO!
 
Cel: 0692339684
E-mail: mpnetwork.recruiting@gmail.com
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar