Njoftime.NET

M&P Call Center Network kerkon Operatore AM/PM

Kodi i Njoftimit: #3071      Data e Njoftimit: 20.06.2019

M&P Call Center Network   (#CKE752)

  0692339684

  0692339684

  mpnetwork.recruiting@gmail.com

Like our Facebook Page
MUNDESITE NUK DUHEN HUMBUR!!!! 
 
M&P Call Center Network eshte ne kerkim te operatoreve per filialin e tij me te ri ne Tirane.
 
1* Nese je nje Team Leader dhe ke nje grup tendin, me eksperience ne fushatat e telefonise dhe ADSL-se, ofrojme:
  • Page prej 600€ per 8 ore pune, nga ora 13:00 – 21:00.
  • Bonus prej 20€ per cdo operator qe sjell ne kompani
  • Bonuse nga me te lartat per cdo objektiv te arritur  
 
2* Nese je nje operator me eksperience me shume se nje vit ne fushatat e telefonise dhe ADSL-se, mund te zgjedhesh te punosh nga shtepia.
 
  • Ofrohet pagese shume e kenaqshme ne baze te kontratave.
 
3* Per operatoret ofrohet pagese duke nisur nga 250 lek/ora deri ne 290 lek/ora
  • Bonuset per kontrate duke nisur nga 1000 leke deri ne 4500 leke
 
KERKOHET:
 
-Njohje e mire e gjuhes italiane
- Njohuri ne perdorimin e PC
- Eksperience e meparshme ne Call Center (Outbound)
 
Nese je gati te fitosh me shume NA KONTAKTO!
 
Cel: 0692339684
E-mail: mpnetwork.recruiting@gmail.com
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar