Njoftime.NET

Magazine me qera ne Vore!

Kodi i Njoftimit: #1480      Data e Njoftimit: 20.03.2018

Homeplus Albania   (#CNF233)

  0696697301

  0696697301

Like our Facebook Page
Jepen me qera ambiente komerciale ne zonen e Vores. Magazina eshte e vendosur ne nje truall me siperfaqe rreth 2.677 m2. Magazina ka siperfaqe rreth 500 m2 dhe eshte e ndare ne disa seksione te brendshme me hapesira te bollshme dhe te sistemuara qe mundesojne aktivitete te ndryshme. Gjithashtu ne godine ka dhe mjedise per zyra me siperfaqe rreth 50 m2, te sistemuara dhe te mobiluara. Ambienti eshte teresisht i survejuar me 16 kamera sigurie te shperndara ne te gjitha mjediset e tij, si dhe i pajisur me prozhektor ndricimi per oret e nates. Pervec godines, ambienti ka hapesire te konsiderueshme e cila mund te shfrytezohet per parkim. I gjithe ambienti eshte i rrethuar dhe i siguruar. Per cdo detaj apo viziten ne prone na kontaktoni!

Property ID : AN051217-01
http://homeplus.al/property/magazine-me-qera-ne-vore/
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar