Magazina me qera!

Kodi i Njoftimit: #3329      Data e Njoftimit: 30.10.2019

Homeplus Albania   (#CNF233)

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page

Jepen me qera Magazina ne Autostraden km 6. Kemi 3 Ambjente : 1- ne katin e pare eshte 300 m2, jepet me qera 1200 euro ne muaj. 2- ne katin e trete eshte 400 m2, jepet me qera 800 euro ne muaj. 3- Kapanoni eshte 400 m2, jepet me qera 900 euro ne muaj. Jepen te ndara por sipas deshires edhe bashke te gjitha. Per ju qe doni te realizoni nje Fabrike, Shumice si dhe shume gjera te tjt qe kane lidhje me Biznesin, ju sigurojme qe ky eshte Ambjenti i duhur. Per me shume informacion apo vizite ne prone na kontaktoni! ID: EM291019-01
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar