Njoftime.NET

Lupvaporizator / poltron

Kodi i Njoftimit: #347      Data e Njoftimit: 25.07.2017

  0662202212

Like our Facebook Page
Shiten lupvaporizator / poltron. Pajisjet janë të pa përdorura fare. Janë model i vjetër, por janë të reja.
Çmimi : 1.000 Euro 
Mund të bejmë dhe pak skonto. Mundësojme dhe transportin.
Kush interesohet i lutemi të kontaktojë në 0662202212.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar