Njoftime.NET

Lirë dhe me cilësi tepër të lartë. NXITONIII të rezervoni apartamentin tuaj

Kodi i Njoftimit: #2773      Data e Njoftimit: 05.03.2019

kelvin   (#NSP387)

  0696557855

  0696557855

  kelvin.brahja@kontakt.al

Like our Facebook Page
Kompleksi #mangalem21 ne Ali Dem ofron apartamente, dyqane, depo dhe parkime me cmimet me të lira në Tiranë dhe nje cilësi tepër të lartë. Prenoto edhe ti njesine tende sa nuk është vonë, per me shume informacion: 0696557855
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar