KURSE PER PATENTA DETARE SHQIPTARE, ANGLEZE, PANAMEZE PER TE GJITHA MJETET E LUNDRIMIT

Kodi i Njoftimit: #4046      Data e Njoftimit: 19.04.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detar, me nje eksperience 10 vjecare ne fushen e trajnimit per patentat detare Shqiptare, Angleze dhe Panameze. Ofrojme kurse per patenta per te gjitha tipet e mjeteve lundruese. Per me shume informacion na kontaktoni ne adresen e emailit crew@tstsgroup.com ose nr cel 0672030620.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar