Kurse 800 lekë ora për Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Kodi i Njoftimit: #4033      Data e Njoftimit: 27.02.2021

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 800 Lekë


Ofroj kurse për lëndët Gjuhë Shqipe dhe Letërsi për çdo grupmoshë duke filluar që nga aklasa e 6 deri tek maturantët. Çmimi është 800 lekë për orë. Kontaktoni në whats app në nr. 0675327198

Majlinda   (#NSS228)

  majlindaberati@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar